Traditioneel gaat op 11 november het carnavalsseizoen van start in Halle. Dit jaar zijn alle activiteiten verboden en uiteraard geldt de ophokplicht ook voor Tastendeuvel en de Orde van de Prinsessen.  

Om de carnavalisten op die belangrijke dag toch een goed gevoel te bezorgen en hen virtueel nog eens samen te brengen, pakt de Halse radio Victoria uit met een speciale aflevering van ‘Carnavalitis’ op woensdag 11 november om 11 uur. Frank Vannerom en Sonia D’Ours willen er een plezierige radioshow van maken: “Duizenden Hallenaren missen de fijne sociale contacten, het werken aan wagens en kostuums, liedjes en choreografieën bedenken: carnaval is voor velen een creatieve uitlaatklep, een plezierig samenzijn onder vrienden, een antidotum tegen stress en depressies.  We willen hen een hart onder de riem steken met een plezante radioshow. En nee, we gaan niet zeuren over corona -dat gebeurt al genoeg in de media- we willen de carnavalsgemeenschap wat ‘korozze’ (moed) geven, nog even doorbijten en… wanneer we weer mogen krijgen we in Halle de strafste carnaval ooit!”  

Halattraction doet intussen een oproep om aan alle carnavalisten om op 11 november hun vlag uit te hangen.  

Carnavalitis : woensdag 11 november tussen 11 en 13 uur te volgen via 105.2 FM , www.radiovictoria.be of onze app  

Op 11 november gaat ook hun internetradio opnieuw van start: Victoria carnaval continu, met 24 uur per dag carnavalsmuziek!  

Een eigentijdse internetradio voor alle Vontjesboore en hun sympathisanten.  En belangrijk, ook Hallenaren in het buitenland kunnen naar ‘Victoria Carnaval Continu’ luisteren! 

Frank Vannerom: “Wanneer onze volgende carnaval ook plaatsvindt. We vinden het belangrijk dat het carnavalsvuur blijft branden! Daar willen we samen met Halattraction ons steentje toe bijdragen. Veil korozze allemoe en hou je gezond!”