De Hofmaarschalken en Hofdames houden hun eigen carnavaleske hofhouding in stand en presenteren: Kensy Joris (29 jaar) als nieuwe hofmaarschalk en en Cynthia Petit ( 24 jaar) als nieuwe hofdame. Proficiat!! Ze worden aan het publiek voorgesteld tijdens het oenstellingsgala, zaterdag 4 februari op campus Don Bosco in Halle. Met o.a. optredens van de Lawineboys, Jettie Pallettie en heel wat Halse artiesten! Kaarten zijn te koop bij de leden van de Orde of via mail hofmaarschalken@hotmail.com. Alle info op www. galabal-halle.be

Intussen heeft de Orde ook het eerste Europaprinsenpaar in haar rangen. Werner Mertens en Natacha Deslagmulder schuimen de komende maanden nog tientallen carnavalszittingen, fuiven en verkiezingen af in Belgiƫ, Nederland en Duitsland. In Halle vieren ze hun overwinning op zaterdag 25 februari met een officiƫle ontvangst op het stadhuis om 13u30.

Daarna trekken ze met een Europese delegatie o.a. naar brouwerij Boon in Lembeek voor een rondleiding, gevolgd door een receptie en diner. Sluitstuk wordt het Overwinningsbal in zaal Start 65 in Buizingen met o.a. optredens van Louis Flion, Tim Schalkx, Andy Swingstar en de Halse Dansmariekes. De toegangsprijs bedraagt 5 euro met gratis pin’s. 

Ook het Farandole-bier van de Hofmaarschalken valt in de smaak. Intussen zijn ze aan hun 3de brouwsel toe. Santei!