Op 14 februari om 19u11 -op dé dag van de liefde- lanceert het team van Victoria uit liefde voor het Halse carnaval een nieuwe internetradio : Victoria carnaval continu, met 24 uur per dag carnavalsmuziek! 

Naast de FM-radio (105.2) waar Victoria in aanloop naar carnaval volop uitpakt met carnavalsprogramma’s, interviews en 100% plezante muziek, hebben ze voortaan ook een internetradio waar uitsluitend carnavalsmuziek te horen is.  

Frank Vannerom : “We spelen in op een vraag die we kregen van heel wat carnavalisten en Hallenaren die al in de stemming willen komen. Beide radioprojecten vullen elkaar prima aan.  Uiteraard zetten we volop in op Halse carnavalhits -chauvinistisch als we zijn- het aanbod is intussen groot geworden. Dit jaar ligt de kwaliteit erg hoog.  Maar ook de Alpenzusjes of Gebroeders Ko zullen zeker nog wel langskomen. Het wordt alvast een eigentijdse internetradio voor alle Vontjesboore en hun sympathisanten. Het is geen nostalgisch project, we proberen de sfeer en ambiance van carnaval anno 2020 weer te geven.  En belangrijk, ook Hallenaren in het buitenland zullen naar ‘Victoria Carnaval Continu’ kunnen luisteren!”

Je vind de link naar ‘Victoria Carnaval Continu’ op www.radiovictoria.be