Het is intussen van oktober 2018 geleden dat Halle nog een carnavalsrevue mocht meemaken in CC ’t Vondel. Maar intussen zijn de plannen concreet voor een 18de revue op vrijdag 1 oktober 2021!

De eerste voorbereidingen zijn gestart. De eerste ideeën staan op papier, de eerste teksten zijn geschreven en ook het decorontwerp kan beginnen. Nu maar hopen dat we zo snel mogelijk van de strenge coronamaatregelen af zijn en dat we in oktober toch in een volle zaal een revue mogen opvoeren. Al werken we nog enkele noodscenario’s uit, je weet maar nooit met de Van Ransten en Vlieghes van deze wereld. De repetities en opnames van liedjes beginnen eind juni, dus ook dat zou in goede omstandigheden moeten lukken.

Omdat de Hallenaren al 2 jaar hun carnaval moeten missen, wordt de revue één grote hommage aan ons unieke volksfeest. De grappige verwijzingen naar de Halse actualiteit zullen zeker niet ontbreken, maar ‘carnaval’ wordt deze keer de rode draad, zoals dat bij de vorige edities het Hallerbos en het nieuwe zwembad waren.

Intussen zin om weg te dromen bij de revues van de voorbije jaren? Surf naar