Geen carnaval Halle dit jaar, maar De Vrie Kadeikes zorgen voor een online alternatief! De Vrieje Camion op zoeterdag.

“Traditioneel trekken wij op zaterdag met onze vrachtwagen vol muziek de hele stad rond”, vertelt voorzitter Chris De Greef. “Dat feestje zien we nu al voor het tweede jaar op rij aan onze neus voorbij gaan en daarom bedachten we dit online alternatief. Vanaf 18u11 vertrekt onze virtuele camion voor een denderende carnavalsavond en dit volledig Corona-proof! Iedereen kan online genieten van diverse DJ sets en live optredens, zodat we de carnavalssfeer bij de mensen thuis kunnen brengen. En dit 100% gratis!”

Vanop een geheime locatie zullen SDL Events, Sonolite, DB Pro Events en Sound Solutions voor de juiste sfeer zorgen. De avond wordt geopend door het prinsenpaar en gedurende de avond staan er diverse live optredens op het programma. “Wij verwachten onder meer Prins Ditsj, Ronny De Facteur, De Leste Kannekes, De Mannen van de Met, Mimi & Titi, Prins Wouter en Prins John. En daar komen nog een paar verrassingen bij. Belangrijk om weten is dat dit alles in alle veiligheid en volgens de geldende maatregelen zal verlopen. De livestream wordt uitgezonden vanuit een grote ruimte, zodat de optredens volledig gescheiden van de DJ sets kunnen verlopen. Alle artiesten komen één voor één langs en na elk optreden wordt alles grondig ontsmet.”

De carnavalisten kunnen in hun eigen kot genieten van een mooi gevuld programma en er is ook de nodige interactiviteit voorzien. “Wie dat wil mag de avond zelf gerust foto’s doorsturen om te tonen hoe hij of zij in eigen kot aan het meevieren is. Die foto’s worden dan geprojecteerd op schermen achter het podium of de discobar. Iedereen mag ook op voorhand foto’s doorsturen van mooie carnavalsmomenten. Bedoeling is dat we er een leuke avond van maken, waar iedereen in alle veiligheid van kan genieten. Het is geen echte dolle nacht, maar gezien de geldende maatregelen is dit toch een mooi alternatief”, besluit De Greef. Alle info over de livestream kan u terugvinden via www.devriekadeikes.be of via de Facebook-pagina van de groep.