Carnavalsorganisator Halattraction heeft de voorbije maanden verschillende nieuwe leden aangetrokken. Vorig jaar moest de vereniging na interne problemen met een beperkte ploeg carnaval organiseren. Intussen kijkt het bestuur met herwonnen zelfvertrouwen naar de toekomst.

Halatraction telt enkele nieuwe ex-prinsen en ex-voorzitters van carnavalsgroepen in zijn rangen. Denk maar aan Jimmy Demol van de Smosjterpotten, AndrĂ© Detournay van de Maskottes en Chris Van Houdt van HKV Van ’t Vat : “Onze bedoeling is duidelijk. We willen de kloof tussen Halattraction, de groepen en de carnavalisten nog verkleinen. Wij hebben jarenlang aan de andere kant gestaan en we weten dus wat de bezorgdheden van de carnavalisten zijn.” Ook Jory Sienaert, Thierry Vanachter en Davy Serkeyn zijn van plan om zich met veel goesting in te zetten voor het Halse carnaval. Hun lijflied wordt “soame” ofwel de Halse variant op ‘Samen’, het liedje van Gert Verhulst, James Cooke en Jan Smit. We wensen al deze nieuwkomers veel succes bij hun missie!

Herbeluister het interview met enkele bekende nieuwkomers bij Halattraction via interview nummer 6 op deze link http://www.radiovictoria.be/index.php/2020/01/13/carnavalitis-uitzending-van-13-01-2020-live-uit-de-studio-van-radio-victoria/