Terugblik op een geanimeerde week! Halattraction heeft z’n nieuw bestuur voorgesteld en belooft meer inspraak aan de Halse carnavalsgroepen.

Den “11ste van den 11ste” es gepasseid. Prins Jurgen II en prinses Sasa I zijn na het afleggen van ludieke, studentikoze proeven mogen toetreden tot respectievelijk de Orde van Tastendeuvel (de prinsjepolsjte sosjeteèit van Halle) en de Orde van de Prinsessen (de schoeinsjte sjosjeteèit van Halle).  Ze kunnen terugblikken op een schitterend carnavalsjaar en zijn intussen met een café begonnen op de Nijvelsesteenweg : Op ’t Kassaa. Stilaan laten de eerste kandidatenkoppels voor de prinsenverkiezing 2019 van zich horen. 

Het team van Victoria (Happy Music) is aan de warming up van een nieuw seizoen Carnavalitis begonnen en belooft heel wat nieuwigheden n.a.v. carnaval 2019.

De groepen, vriendenkringen, ordes en losse groepen organiseren intussen volop eetkermissen, fuiven en andere activiteiten om geld in kas te krijgen.

Onze Halse zangers duiken de studio in en zingen de  longen uit hun lijf, klaar om te schitteren met Halle op Losse Schroeven en de Carnaval top 100.

De bedrijvigheid in hangars en stikateliers neemt toe. De kostums en chars worden weer de max. #fierhalleneirtezèn