Na 18 maanden eindelijk weer ambiance in de stad! Dweilteam Halle en de Halse radio Victoria presenteren 2 dagen kermis in Halle op zaterdag 4 en zondag 5 september. Met plezante kermisattracties en een zomers eet-en drankterras op het Possozplein. Maar ook het muzikaal programma belooft 100 % ambiance.

Met op zaterdagmiddag vanaf 1 uur het Internationaal Kampioenschap voor Dweilorkesten. Dit jaar verwacht het Dweilteam deelnemers uit Frankrijk, Nederland en Belgiƫ. En er zitten straffe muzikanten bij! Wie het evenement al ooit heeft meegemaakt, wil een volgende editie nooit missen.

Slaagt het Halse dweilorkest de Hopmaten erin om weer te winnen? Want de concurrentie is stevig. Met behalve de Decibells uit Lembeek en de G-Bloezers uit Gooik, ook de winnaars van 2013 en 2014 Alarmfase 3 uit Nederland. En laten we ook al die andere straatorkesten niet vergeten! Alle deelnemers vind je op www.dweilfestivalhalle.be

Zaterdag om 18 uur op het Possozplein zijn er optredens van prins John en Bizzy Lizzy.

Op zondag na een aperitiefconcert kan je een gratis optreden van Wim Soutaer meepikken om 14 uur, gevolgd door partyband Senterfold, met de grootste hits uit de jaren 70 tot nu. Een partyband bekend van de Stroppenconcerten in Halle.

Niet te missen op 4 en 5 september in Halle. Prima te combineren met een bezoekje aan ‘Toeters en Bellen’, het auto-en mobiliteitssalon van Halattraction, hetzelfde weekend op het Leideplein!