Zaterdag 7 februari werd een hoogdag voor de Orde van de Hofmaarschalken en Hofdames. Hun Oenstellingsgala werd een succes. Met o.a. optredens van Halse carnavalsartiesten, De Zware Jongens uit Nederland én Yves Segers, 22 jaar geleden prins carnaval in Halle. Tijdens het gala werd het nieuwe hofmaarschalkenpaar officieel geïntroniseerd. Timmy Somers en Natasja Vandewalle zijn er klaar voor!

Het werd een extra feestelijke avond voor de oedelèkste sosjteiteit van Halle, want voorzitter Werner Mertens vierde z’n 10-jarig jubileum als hofmaarschalk met nieuwe pin’s en een herinneringsmedaille. De Orde schonk hem bovendien een schilderij van prinses Saskia Rossie en een karikatuur van Jean Deras. Het werd een onvergetelijke avond voor Werner, een carnavalist in hart en nieren.

Herman van www.aperitiefmoment.be zet een paar hoogtepunten op een rij in een snedige videoreportage!  Op z’n site nog meer carnavalsclips, met nieuwigheden zoals het optreden van De Kozzes tijdens Halle op Losse Schroeven!