Ook zoveel goesting in carnaval? De populaire radio-en tv-show Carnavalitis is terug! Victoria en Gruute Met TV starten het 19de seizoen van Carnavalitis met een bijzondere openingsshow in openlucht. Op maandag 10 januari om 20 uur op het binnenplein van verzekeringen Akses & Smismans, Bergensesteenweg 56 in Halle.

Niet alleen Yves Segers is present. We verwachten heel wat bekende gasten, er is live-muziek √©n we zorgen voor een winters-gezellige sfeer : “In deze zotte tijden zochten we naar een manier om toch de unieke ‘Carnavalitis’sfeer op te roepen die we al zolang moeten missen en dus dachten we aan een radio-uitzending in openlucht. Volgens de huidige coronaregels kunnen we dit perfect organiseren. 99 carnavalisten mogen het programma live meemaken. Die kunnen tafeltjes van zes reserveren via carnavalitis@radiovictoria.be, zodat we alles veilig kunnen organiseren” vertelt Frank Vannerom. “Hopelijk blijft het droog, enkele sneeuwvlokken zijn geen probleem. Echte carnavalisten kunnen tegen een stootje! We maken er alleszins een plezierige show van!” lacht Sonny Vanderheyden van Gruute Met TV.

Carnavalitis is vanaf dan weer elke maandagavond present. Met ook dit jaar weer ‘De Vontjescrack’, een plezante carnavalsquiz. En carnavalsgroepen mogen hun favoriete top 3 voorstellen. Vanaf 19 uur kom je al in de stemming in het ‘Ambicaf√©’ met 100 procent ambiance-en carnavalsmuziek en na 10 uur ’s avonds gaat het feestje op de radio gewoon door. Wie ook de rest van de week in carnavalsmodus is, die kan dag en nacht luisteren naar de speciale internetradio Victoria Carnaval Continu.

Maar niet te vergeten! De openingsshow van Carnavalitis! Te volgen via 105.2 FM, www.radiovictoria.be of in beeld via de Facebookpagina van Gruute Met