Halattraction heeft de officiële affiche van carnaval 2018 voorgesteld. Het is opnieuw een catchy ontwerp van Nele Detobel, gebaseerd op een foto van Erwin Alsteens.

kindercarn affiche 2018

Ook de affiche van Kindercarnaval is opvallend dit jaar. Met het thema “Eén en al carnaval” kunnen de kinderen alle kanten op om zich te verkleden. Aan de mini-prinsenverkiezing op zaterdag 3 maart in CC ’t Vondel nemen 4 jongens en 7 meisjes deel.

bierviltje2018

Halattraction verspreidt ook weer duizenden bierviltjes in de diverse cafés om te waarschuwen voor overmatig alcohol-en druggebruik. Voor het eerst in 15 jaar is het bierviltje niet langer het resultaat van een ontwerpwedstrijd in de Halse scholen, maar zorgde Halattraction zelf voor het ontwerp. Het goede doel van carnaval Halle blijft net als de omloop van de stoet onveranderd. De opbrengst van de verkoop van pin’s en medailles gaat opnieuw naar het Centrum voor Menswelzijn in Halle. Deze vrijwilligersorganisatie helpt Hallenaren die het financieel moeilijk hebben met voedselpakketten. De pin’s en medailles zijn te koop in carnavalswinkel Las Fiestas.

pin's2018