Ook voor het team van Gruute Met TV en de Halse radio Victoria werd het carnavalsweekend van Halle een toppertje. Verspreid over 3 dagen en nachten kon de liveverslaggeving van de verschillende stoeten en de prijsuitreiking op de Grote Markt zo’n 36.000 kijkers en luisteraars boeien. Het succesvolst was de uitzending van de 85ste zondagmiddagstoet. Behalve uit België waren er opvallend veel kijkers in Nederland, Spanje, Canada, maar ook Australië en de Verenigde Staten. Vaak gaat het om Hallenaren die al dan niet tijdelijk in het buitenland verblijven en toch een glimp willen opvangen van de carnavalsstoet. Maar dit jaar kregen we ook veel reacties van mensen die er door ziekte niet konden bij zijn of die het door corona nog niet aandurfden om de massa op te zoeken.

En dus kregen we reacties als :
Ik ben samen met men vrouwtje aan het kijken, die haar been brak 3 weken geleden. Hierbij ne gelukkige carnaval


Mijn hartje bloedt, normaal loop ik mee met Tienentander maar door een ongeluk van paar maanden geleden nog niet optimaal te been, gelukkig is er Victoria en Gruute Met TV


Ik woon nu in Durbuy ik kan niet komen want ik zit in de rolstoel door een beroerte, ik was zo blij om de stoet te kunnen zien

Super dank voor de prachtige live, zo genieten wij ook mee vanuit Portugal! Ex-inwoners van Halle! We zagen zelfs al onze zoon!

Wij luisteren op Curaçao!

Maar vooral deze hartverwarmende reactie zullen we niet snel vergeten :

Ik sprak vandaag met een Oekraïense mama die pas in Halle is gearriveerd. Ze was geëmotioneerd en vond de stoet prachtig. Zoiets had ze nog nooit gezien.  Ze was zo blij dat haar zoontje dit mocht meemaken, zodat hij even de horror die hij ontvluchtte kon vergeten. De beelden van Gruute Met TV gaan nu de wereld rond!