Op vrijdag 7 oktober presenteren we : De woeterrat van ’t stad! Onze 16de carnavalsrevue in CC ’t Vondel. Het wordt alweer een totaalspektakel met sketchen,liedjes en filmpjes, boordevol speldenprikjes naar de Halse actualiteit.  De opening van het nieuwe zwembad,de verkeerssituatie in Halle,de politieke stoelendans.. Inspiratie genoeg!   Wist je trouwens dat zelfs Vladimir Poetin en paus Franciscus op de hoogte zijn van het nieuwe verkeersplan van de stad Halle?

Rode draad wordt de lang verwachte opening van het zwembad in Halle. De Pietersknapen, het zangkoor onder leiding van burgemeester Pieters tracteert ons op een nieuwe versie van ‘ze belouve ons nen bain’, een legendarisch revueliedje over het zwembad in Halle, in 1970 op plaat gezet door de Musical Friends.

Verwacht je ook aan liedjes over het afscheid van Marie-Rose Harnie als voorzitter van het OCMW of wat dacht je van een pleidooi om jongeren een kennismakingscursus van het Halse dialect te geven op school?

De revue wordt een sprankelend totaalspektakel met ook dans én speciale acts van bekende revue-artiesten zoals evenwichtskunstenaar Cedric Landrieu, bekend van Belgium’s got Talent en.. Jan Van Dyke. Jarenlang actief in het Lido in Parijs met zijn visuele act.

En de uitreiking van de Gouden Mastel, de trofee van Carnavalverdienste, belooft dit jaar extra spannend te worden. Méér zeggen we daar nog niet over…

KAARTENVERKOOP 

16de Halse revue “De woeterrat van ’t stad!”

Vrijdag 7 oktober 2016 in CC ’t Vondel in Halle

Begin om 20u30, deuren open vanaf 19u30

Het aantal zitplaatsen in CC ’t Vondel is beperkt. Dus haal snel je tickets!  Kaarten kosten 12 euro (voor kinderen dezelfde prijs). Met een Kom!Pas betaal je 3 euro.

Te koop in cafés De Klinkoet,De Sleutel,Lamme Gisj en Las Fiëstas.

 

 

Written by