Wetjet al?

Feestzone Beestenmarkt verhuist naar…

De kogel is door de kerk. In overleg met de stad Halle heeft carnavalsorganisator Halattraction beslist om de feestzone van de Beestenmarkt voor één jaar te verhuizen naar het Oudstrijdersplein. Zo vertelde voorzitter Jos Appelmans maandag in Carnavalitis van de Halse radio Victoria. De maatregel komt er noodgedwongen, door de herinrichtingswerken op de Beestenmarkt. Feest-dj Skiladze die al jaren voor de muziek zorgt op de Beestenmarkt, is blij dat er een oplossing uit de bus is gekomen. Hopelijk vindt ook de massa feestvierders de weg naar het Oudstrijdersplein (het plein voor het nieuwe stadhuis).

Door de werken op de Beestenmarkt wordt ook de omloop van de carnavalsstoet veranderd. De August Demaeghtlaan en Ninoofsesteenweg verdwijnen uit het parcours. In de plaats trekt de stoet o.a. via de Vandenpeereboomstraat,Willamekaai,Arkenvest,Louis Theunckenstraat,Oudstrijdersplein,Volpestraat en zo naar de Grote Markt. Het vertrek blijft op Sint-Rochus.

Foto : HKV De Gebeure in 2011 (archief Felix Merckx) 

One thought on “Feestzone Beestenmarkt verhuist naar…

  1. Na zoveel jaren her parcours veranderen? 45 jaar ben ik het gewoon dat de carnaval voor de deur passeert, het is echt een familiefeest bij ons! Echt niet leuk!

Comments are closed.